Juuriskan gluteenittomat Tattarisydän ja Riisipiirakka ovat saatavilla Keskon valikoimasta ympäri Suomen

Juuriskan gluteenittomat Tattarisydän ja Riisipiirakka ovat saatavilla Keskon valikoimasta ympäri Suomen

Kirjoitettu 24.4.2023

Iloisia uutisia gluteenittomien tuotteiden ystäville! Suosituimpia tuotteitamme gluteenitonta Tattarisydäntä ja gluteenitonta Riisipiirakkaa on mahdollista pyytää oman K-kaupan myymälävalikoimaan.

Gluteeniton tattarisydän Juuriska

Gluteeniton tattarisydän (5 kpl) on leivottu ilman teollista hiivaa ja lisäaineita, aitoon gluteenittomaan hapanjuureen. Tattarisydäntä valmistetaan Pohjois-Karjalassa, Kontiolahdella gluteenittomassa leipomossamme. Leipä on paistettu kypsäksi ja sen voi sulattaa leivänpaahtimessa, mikrossa tai tuotepussissa huoneenlämmössä. (Lisätietoja tuotteesta löydät tältä sivulta.)

Toivo gluteenitonta Tattarisydäntä oman K-kauppasi valikoimaan joko kaupan henkilökunnalta tai täyttämällä Keskon toivelomake tämän linkin takaa: https://www.k-ruoka.fi/artikkelit/k-kaupassa/ehdotuksestasi-k-kaupan-hyllylle

Gluteeniton vegaaninen riisipiirakka Juuriska

Gluteeniton ja vegaaninen riisipiirakka (5 kpl) on kypsänä jäädytetty ja lisäaineeton herkku tarjottavaksi. Piirakat tehdään käsin ja paistetaan kiviarinauunissa gluteenittomassa leipomossamme Pohjois-Karjalassa, Kontiolahdella. (Lisätietoja tuotteesta löydät tältä sivulta.)

Piirakat voi sulattaa uunissa tai mikrossa ja ne ovat voitelun jälkeen valmiita nautittavaksi.

Tuotettamme voi toivoa oman K-kauppasi valikoimaan myymälähenkilökunnalta tai lähettämällä lomakkeen tällä sivulla: https://www.k-ruoka.fi/artikkelit/k-kaupassa/ehdotuksestasi-k-kaupan-hyllylle