Tuotteet

Gluteenittomat ja vegaaniset leipomotuotteemme

Kaikki tuotteemme ovat 100% gluteenittomia ja vegaanisia, eivätkä sisällä mitään lisäaineita. Tummat hapanjuurileivät valmistetaan myös ilman teollista hiivaa.

Gluteeniton hapanjuurileipä Juuriska

Gluteeniton Hapanjuurileipä

Tästä leivästä alkoi Juuriskan tarina. Aitoon gluteenittomaan hapanjuureen leivottu tumma hapanleipä, joka on pinnalta rapea ja sisältä mehevä. Leipä säilyy parhaiten, kun laitat leikatun pinnan puista leikkuulautaa vasten ja suojaat sen leivinliinalla.

Ainekset: tattari, hapanjuuri, teff, kaura, vesi, psyllium, pellavansiemen, seesaminsiemen, jodioitu vuorisuola

Gluteenittomat vegaaniset riisipiirakat

Gluteeniton ja vegaaninen Riisipiirakka

Juuriska on tuonut perinteisen karjalaisen herkun 2000-luvulle niin, että nyt riisipiirakoista voivat nauttia myös keliaakikot ja maitoallergiset. Kypsäpakastepiirakat voi sulattaa mikrossa tai uunissa ja voidella haluamallaan rasvalla.

Gluteeniton vuokaleipä tumma Juuriska

Gluteeniton Tumma Vuokaleipä

Ainekset: tattari, tef, vesi, pellavansiemen, psyllium, jodioitu vuorisuola

Gluteeniton tattarisydän Juuriska

Gluteeniton Tattarisydän

Juuriskan vahvan juureva gluteeniton tattarisydän on leivottu ilman teollista hiivaa ja lisäaineita, aitoon gluteenittomaan hapanjuureen. Sen voi sulattaa mikrossa, uunissa tai leivänpaahtimessa. Halkaistuna ja  täytettynä sopii mainiosti retkievääksi.

Gluteeniton Kaurasämpylä Juuriska

Kaurainen Voimasämpylä

Ainesosat: Vesi, gluteeniton kaura, vaalea riisijauho, tapiokatärkkelys, vaahterasiirappi, psyllium ja jodioitu Himalajan vuorisuola.

Saaristolaisleipä
Saaristolaisleipä

Ainesosat: vesi, tattari, omena, tef, tumma siirappi, gluteeniton kaura, suola, kumina, tähtianis

Joululeipä

Ainesosat: Vesi, tef, omenasose,tumma siirappi,täysjyväriisi, pellavansiemen,gluteeniton kaura, maissijauho, maissisuurimo, psyllium, jodioitu vuorisuola, kumina, anis, jauhettu pomeranssinkuori