Ajankohtaista

Perjantaina 23.4.2021 Juuriska tuo tilatut tuotteet Helsinkiin. Tee tilaus tiistaihin 20.4. mennessä. Tuotteiden nouto pe klo17-18 Käpylän peruskoulun pihalta. Tilauksen voi tehdä osoitteeseen info@juuriska.fi. Tilattavat tuotteet:

Tumma vuokaleipä 4,80€

Hapanjuurilimppu 6,50€

Tattarisydämet 5kpl 4,50€/pussi

Riisipiirakat 1,20€/kpl

Ajankohtaista

Tuotteitamme saa Joensuusta Pilkon Citymarketista, Suvantokadun K-marketista, K-market Pohjanneidosta, K-market Aittarannasta, K-supermarket Eväskontista ja lounasravintola Tuhdista sekä K-supermarket Lehmosta. Reijolassa leipiämme myy Reijolan K-market Kauppoihin toimitamme tuoreita leipiä tiistaisin ja perjantaisin. Poikkeuksena Aittaranta, jonne toimitamme leivät vain tiistaisin.

Pilkon Cirymarketistista, Lehmon K-supermarketista, Pohjanneidosta ja Suvantokadun k-marketista saa hapanjuurileipiemme lisäksi riisipiirakoita pakasteena. Muuruvedellä ja Kuopiossa leipiä ja piirakoita saa pakastetuotteina Topin Maatilamyymälästä. Tuotteitamme voi myös tilata ja noutaa erikseen sovittavana aikana leipomolta.

Leipomolta voi tilata tuotteita suoraan, kun loppusumma on vähintään 50€. Tilattavia tuotteita: tattarilimppu 6,50€ (n.550g), tumma vuokaleipä 4,80€ (n.400g), riisipiirakat raakapakasteena 1,20€/kpl, vegaaninen ”munavoi” 1,50€/50ml.