Gluteeniton Tattarisydän

Gluteenittomat tattarisydämet

Juuriskan vahvan juureva gluteeniton tattarisydän on leivottu ilman teollista hiivaa ja lisäaineita, aitoon gluteenittomaan hapanjuureen. Sen voi sulattaa mikrossa, uunissa tai leivänpaahtimessa. Halkaistuna ja  täytettynä sopii mainiosti retkievääksi.

Gluteeniton tattarisydän Juuriska

Tattarisydän sopii loistavasti aamupalapöytään!

Gluteeniton tattarisydän Juuriska

Juuriskan gluteenittomat Tattarisydämet ovat saatavilla 5 kpl pakkauksissa kypsäpakasteena ympäri Suomen!

Tattarisydämen ainesosalista:

kotimainen tattari, hapanjuuri, teff, kotimainen gluteeniton kaura, vesi, psyllium, pellavansiemen, seesaminsiemen, jodioitu vuorisuola

Saatavuus ja tilaukset:

Kypsäpakaste: Tarkista oman K-kauppasi pakasteallas. Jos tuotetta ei vielä ole oman myymäläsi valikoimassa, saat sen pyytämällä tuotetta myymälähenkilökunnalta tai nettilomakkeen kautta https://www.k-ruoka.fi/artikkelit/k-kaupassa/ehdotuksestasi-k-kaupan-hyllylle. Tuotetta on tällä hetkellä saatavana myös Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon S-ryhmän kaupoista.

Tuoreena: Tuoreita gluteenittomia Tattarisydämiä löydät Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueen kaupoista 3 kpl pusseissa. Tattarisydämiä voit myös tilata ennakkoon ja noutaa leipomoltamme Iiksenniityntie 24, Kulho, Kontiolahti. Hinta noudettaessa 2,50€ / 3 kpl pussi. Tee tilaus sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@juuriska.fiIlmoita tilauksessasi: yhteystietosi, noutopäivä ja kappalemäärä.